DMFlow

حذف داده‌ها

برای حذف داده‌هایی که DMFlow درباره‌ی شما دارد یکی از این راه‌ها را بروید:

  1. داخل DMFlow: وارد شوید ← اکانت‌ها ← اکانت اینستاگرام را جدا کنید. توکن، اتوماسیون‌ها و تصاویر آن حذف و شناسه‌های شخصی گزارش‌هایش پاک می‌شود. برای حذف کامل از جمله اطلاعات ورود: تنظیمات ← حذف حساب.
  2. داخل اینستاگرام: Settings ← Apps and websites ← DMFlow را حذف کنید. درخواست Meta خودکار به ما می‌رسد و داده‌های مربوط به آن اکانت حذف می‌شود.
  3. با ایمیل (از جمله افرادی که زیر پست یا در دایرکت یک کسب‌وکارِ کاربرِ DMFlow فعالیت کرده‌اند): با ما با نام کاربری اینستاگرام‌تان مکاتبه کنید. ظرف ۳۰ روز ردپای شما را حذف یا ناشناس می‌کنیم.

بعد از حذف چه می‌ماند: سوابق پرداخت که قوانین مالی و مالیاتی لازم می‌دانند، و شمارنده‌های ناشناس محدودیت پلن. سیاست حریم خصوصی را ببینید.

اگر از طریق اینستاگرام درخواست حذف داده‌اید، یک کد پیگیری و لینک صفحه‌ی وضعیت دریافت می‌کنید.

حریم خصوصی · شرایط استفاده · حذف داده‌ها · English